{{ids.length}}
Shopping Bag {{ids.length}}
Halsduk Nieuws
Halsduk gespot door het fashion magazine De Elegance Halsduk gespot door het fashion magazine De Elegance Halsduk gespot door het fashion magazine De Elegance

Halsduk gespot door het fashion magazine De Elegance

http://www.elegance.nl/winactie-een-zijden-shawl-van-halsduk-by-esmee/

Halsduk Nieuws
Samenwerking met fashion blogster Sophisticatedbox

Samenwerking met fashion blogster Sophisticatedbox

Sophie Van De Vyver, personal stylist en fashion blogger, (sophisticatedbox) is al meer dan 15 jaar professioneel en passioneel bezig met mode & styling. Ik heb haar ontmoet tijdens een netwerk event van Matuvu fashion in Antwerpen. Kort na onze kennismaking bij Matuvu, hebben wij afgesproken in Antwerpen om te praten over een samenwerking. Sophie heeft meer dan 40 duizend volgers op Instagram. Zij is stijlvol en haar doelgroep sluit aan op mijn doelgroep. 

Sophie heeft een te gek filmpje gemaakt, waarin zij op verschillende manieren laten zien hoe je de zijde Halsduk Kimono kunt dragen. Naar het strand, op een jeans of als jurk naar een feest of diner. De veelzijdigheid van deze kimono heeft zij te gek weergegeven. Check haar blog over Halsduk by Esmee  https://sophiestore.be/kimono-style/ en instagram https://www.instagram.com/tv/ByAnMVeAV7p/?igshid=o2x68z9aqff2.

Halsduk Nieuws
Fantastische shoot met Nederlands Blogster Angodiva Fantastische shoot met Nederlands Blogster Angodiva

Fantastische shoot met Nederlands Blogster Angodiva

Toen ik Angodiva (Cinosanda Sandele) de eerste keer ontmoette, wist ik meteen, dit is een bijzondere vrouw met een zeker zo bijzonder verhaal. 

Kort na onze eerste ontmoeting heb ik Angodiva uitgenodigd bij House of Artisans in Amsterdam. Zij vertelde over haar achtergrond, haar jeugd en haar geboorteland Congo, maar ook over haar leven nu hier in Nederland. Haar verhaal is inpirerend en ontroerend. 

Angodiva heeft economie gestudeerd. Ze blogt en doets niet liever dan andere inspireren met haar stijl en haar verhalen. http://www.angodiva.com/sobre-mim/

 

Halsduk Nieuws
Halsduk by Esmee verrijkt collectie met zijde kimono

Halsduk by Esmee verrijkt collectie met zijde kimono

Naast mijn bestaande collectie handgeweven, zijde en gebreide shawls, heb ik mijn collectie uitgebreid met een zijde kimo. Halsduk Fåglar Kimo. Net als de zijde shawls is de kimono (van oudsher Japans) ondergedompeld in Zweedse sferen. De kimono valt op door de kenmerkende Scandinavische handgetekende print en het prachtige, soepel vallende zijde. De kimono is te zien en te passen bij House of Artisans Amsterdam.

Halsduk Fåglar Kimo is absoluut uniek in zijn soort. Daarom ben ik ook bijzonder trots met een press release op de site van Fahionunited, een toonaangevend onafhankelijk platform voor de modebranche met het laatste modenieuws en trends.

https://fashionunited.nl/press/fashion/halsduk-by-esmee-verrijkt-collectie-met-zijden-kimono/2019030741639

Halsduk Nieuws
HOUSE of ARTISANS

HOUSE of ARTISANS

Sinds december 2018 ben ik één van de Nederlandse merken binnen een bijzonder mode concept nml House of Artisans Amsterdam. House of Artisans is een vernieuwend modeconcept waar vrouwelijke ondernemers met hun exclusieve opkomende merken samen het verschil willen maken. Geen mainstream merken en onbeperkte voorraden, maar duurzame en gelimiteerde collecties. Puur vakmanschap voor en door vrouwen. 

House of Artisans, Roelof Hartstraat 5, Amsterdam

Halsduk Nieuws
Elegance herfst editie 2018

Elegance herfst editie 2018

Modeland omarmt massal het mantra, Orange is the new black. Designers verkiezen dit seizoen opvallende zomerkleuren boven traditionele herfsttinten en geven een nieuwe dimensie aan de term "tijdloze mode", aldus de herfst editie van de Elegance met daarin een prachtige vermelding van Halsduk by Esmee

Halsduk Nieuws
Fashion stylist Lonneke Nooteboom fan van Halsduk

Fashion stylist Lonneke Nooteboom fan van Halsduk

Lonneke Nooteboom, bekend Nederlands fashion en celebrity stylist is fan van de zijde collectie van Halsduk by Esmee. Lonneke heeft gekozen voor de groene variant. De verschillende kleurentonen die in de shawl terugkomen kleuren perfect bij Lonneke haar gezicht en haar. 

Halsduk Nieuws
Halsduk gespot voor Fashion Week Paris

Halsduk gespot voor Fashion Week Paris

Januari 2018 nam ik deel aan de Modefabriek Amsterdam. Halsduk by Esmee ging niet onopgemerkt voorbij. Er volgde een uitnodiging voor de Fashion Week in Parijs en een samenwerking met Ivan Bitton Styling House in Los Angeles. Zij werken o.a. samen met Netflix, HBO, MTV en verzorgen de styling voor celebrities voor o.a. TV shows, foto shoots voor magazines en de rode loper. 

Halsduk Nieuws
Halsduk by Esmee bij Harper's Bazaar High Tea Pulitzer Amsterdam

Halsduk by Esmee bij Harper's Bazaar High Tea Pulitzer Amsterdam

Dit jaar (2018) bestaat de Harper's Bazaar network academy 1 jaar. Een fantastisch initiatief in samenwerking met BrandedU / Nancy Poleon voor ondernemende vrouwen. Ieder event onmoet ik inspirerende vakvrouwen, zoals bijvoorbeeld Cécile Narinx (toen Chief Editor Harper's Bazaar, nu Style&Fashion editor&writer bij de Volkskrant), Bianca Blom (owner&founder Linja Shoes), Gigi Bowmer (Make-up artist) en Yvonne Nassar (Hoofd Strategy & Marketing Rai Amsterdam). Tijdens de business network high tea, georganiseerd in het Pulitzer Hotel in Amsterdam, kreeg ik de gelegenheid om aan een grote groep vrouwen Halsduk by Esmee te presenteren. In vele opzichten een geslaagde en inpsirerende dag. 

Halsduk Nieuws
In gesprek met Patricia Witkamp

In gesprek met Patricia Witkamp

Vandaag een mooi gesprek gehad met Patricia Witkamp van Witkamp events. We zaten op één van de mooiste plekjes in Tilburg aan de Piushaven. Een warm gesprek met een warme persoonlijkheid. Binnenkort organiseert zij haar eerste Society of Sisterhood event met Gastsprekers acteur Dirk Zeelenberg en Christina Moreno van She Matters. 

Halsduk Nieuws
Gespot Leontine Borsato met Halsduk

Gespot Leontine Borsato met Halsduk

Gespot, TV persoonlijkheid Leontine Borsato tijdens haar bezoek aan Lecce Italië met een Halsduk Fåglar uit de Silk Collection.

 

Halsduk Nieuws
Limited Edtion voor mannen

Limited Edtion voor mannen

Een super leuke opdracht voor een dierbare klant.  DutchSpirit heeft mij de opdracht gegeven een Limited Collectie handgeweven heren shawls te leveren. Passend in de stijl van DutchSpirit met een touch van Halsduk by Esmee. Het eindresultaat, 6 unieke en prachtige shawls.

Halsduk Nieuws
Dutch Desing Week 2018

Dutch Desing Week 2018

DutchSpirit fashion, duurzame maatpakken voor mannen en vrouwen. Waaraan ik onlangs unieke handgeweven heren shawls mocht leveren. De shawls zijn in de stijl van DutchSpirit en met een touch van Halsduk by Esmee. We hebben gekeken naar de kleurtonen die DutchSpirit gebruikt in hun maatpakken, gewerkt met uitsluitend garens die op voorraad waren en iedere shawl uniek gemaakt. Niet één is hetzelfde.

Het resultaat is te zien tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven. Van 20 - 28 oktober bij Yksi Expo.