{{ids.length}}
Shopping Bag {{ids.length}}
Halsduk Nieuws
Halsduk gespot voor Fashion Week Paris

Halsduk gespot voor Fashion Week Paris

Januari 2018 nam ik deel aan de Modefabriek Amsterdam. Halsduk by Esmee ging niet onopgemerkt voorbij. Er volgde een uitnodiging voor de Fashion Week in Parijs en een samenwerking met Ivan Bitton Styling House in Los Angeles. Zij werken o.a. samen met Netflix, HBO, MTV en verzorgen de styling voor celebrities voor o.a. TV shows, foto shoots voor magazines en de rode loper. 

Halsduk Nieuws
Leontine Borsato

Leontine Borsato

TV persoonlijkheid Leontine Borsato draagt tijdens haar bezoek aan Lecce Italië Halsduk Fåglar, uit de Silk Collection.

Halsduk Nieuws
Halsduk by Esmee bij Harper's Bazaar High Tea Pulitzer Amsterdam

Halsduk by Esmee bij Harper's Bazaar High Tea Pulitzer Amsterdam

Dit jaar (2018) bestaat de Harper's Bazaar network academy 1 jaar. Een fantastisch initiatief in samenwerking met BrandedU / Nancy Poleon voor ondernemende vrouwen. Ieder event onmoet ik inspirerende vakvrouwen, zoals bijvoorbeeld Cécile Narinx (toen Chief Editor Harper's Bazaar, nu Style&Fashion editor&writer bij de Volkskrant), Bianca Blom (owner&founder Linja Shoes), Gigi Bowmer (Make-up artist) en Yvonne Nassar (Hoofd Strategy & Marketing Rai Amsterdam). Tijdens de business network high tea, georganiseerd in het Pulitzer Hotel in Amsterdam, kreeg ik de gelegenheid om aan een grote groep vrouwen Halsduk by Esmee te presenteren. In vele opzichten een geslaagde en inpsirerende dag. 

Halsduk Nieuws
Fashion Stylist Lonneke Nooteboom

Fashion Stylist Lonneke Nooteboom

Lonneke Nooteboom, fashion en celebrity stylist, gefotografeerd voor één van haar shoots. Gekleed in o.a. een Halsduk Fåglar uit de Silk Collection. 

Halsduk Nieuws
Elegance herfst editie 2018

Elegance herfst editie 2018

Modeland omarmt massal het mantra, Orange is the new black. Designers verkiezen dit seizoen opvallende zomerkleuren boven traditionele herfsttinten en geven een nieuwe dimensie aan de term "tijdloze mode", aldus de herfst editie van de Elegance met daarin een prachtige vermelding van Halsduk by Esmee

Halsduk Nieuws
In gesprek met Patricia Witkamp

In gesprek met Patricia Witkamp

Vandaag een mooi gesprek gehad met Patricia Witkamp van Witkamp events. We zaten op één van de mooiste plekjes in Tilburg aan de Piushaven. Een warm gesprek met een warme persoonlijkheid. Binnenkort organiseert zij haar eerste Society of Sisterhood event met Gastsprekers acteur Dirk Zeelenberg en Christina Moreno van She Matters. 

Halsduk Nieuws
Limited Edtion voor mannen

Limited Edtion voor mannen

Een super leuke opdracht voor een dierbare klant.  DutchSpirit heeft mij de opdracht gegeven een Limited Collectie handgeweven heren shawls te leveren. Passend in de stijl van DutchSpirit met een touch van Halsduk by Esmee. Het eindresultaat, 6 unieke en prachtige shawls.

Halsduk Nieuws
Dutch Desing Week 2018

Dutch Desing Week 2018

DutchSpirit fashion, duurzame maatpakken voor mannen en vrouwen. Waaraan ik onlangs unieke handgeweven heren shawls mocht leveren. De shawls zijn in de stijl van DutchSpirit en met een touch van Halsduk by Esmee. We hebben gekeken naar de kleurtonen die DutchSpirit gebruikt in hun maatpakken, gewerkt met uitsluitend garens die op voorraad waren en iedere shawl uniek gemaakt. Niet één is hetzelfde.

Het resultaat is te zien tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven. Van 20 - 28 oktober bij Yksi Expo. 

Halsduk Nieuws
HOUSE of ARTISANS

HOUSE of ARTISANS

December 2018

Pumps zonder pijn, een smart handbag, stijlvolle hand geweven, zijde en gebreide shawls, juwelen met een verhaal, duurzaam denim voor tailored suits en jurken, op maat gemaakte elegante jurkjes en het ideale tennis- en golfjurkje? In december opende wij (Linja shoes, Parioli, La Peek sportstyle, Minois, Hester Vonk Noordegraaf, The Blue Suit en Halsduk by Esmee) House of Artisans. Een vernieuwd modeconcept gericht op duurzame, tailored of custom made mode met een perfecte (pas)vorm. Voor vrouwen die geen compromis willen sluiten. 

House of Artisans, Roelof Hartstraat 5, Amsterdam