{{ids.length}}
Shopping Bag {{ids.length}}
Over Halsduk

Over Halsduk

Halsduk by Esmee is een Nederlands label van EMH Styling. Opgericht in 2016. Halsduk betekent shawl in het Zweeds. 

Het is begonnen met mijn passie en liefde voor Nederlands ambacht, kwaliteit en exclusiviteit. Iedere Halsduk wordt door mijzelf ontworpen. Om te creëren wat ik in gedachten heb, werk ik samen met diverse professionele ateliers in Nederland. De collectie van Halsduk by Esmee bestaat uit, Hand woven, Hand knitted, Knitted en Silk. 

Mijn liefde voor Scandinavië loopt als een rode draad door mijn collectie. Dat zie je terug in de ontwerpen, kleuren en puurheid van mijn shawls. Halsduk by Esmee, "Nederlands ambacht met een Scandinavian touch".

Om de exclusiviteit en de kwaliteit te waarborgen, worden de shawls in kleine oplages, Limited collecties of van ieder 1 gemaakt. Naast de bestaande collectie ontwerp ik ook exclusieve handgeweven shawls voor high-end mannen/vrouwen modeboetieks. In stijl van de boetiek en met een touch van Halsduk by Esmee is iedere shawl uniek. 

In 2018 heb ik deelgenomen aan de Modefabriek Amsterdam. Halsduk by Esmee ging niet onopgemerkt voorbij. Dit resulteerde in een uitnodiging aan de Fashion Week in Parijs en een samenwerking met een Fashion Styling agency in Los Angeles voor celebrities. Daarnaast is Halsduk by Esmee ook vermeld in de herfst editie van Elegance 2018. 

Ik focus me vooral op het maken van kwalitatieve, elegante en stijlvolle shawls. Luxe shawls voor liefhebbers die een voorkeur hebben voor exclusieve en unieke producten. 

Je kiest niet voor zomaar een Halsduk, je kiest voor een signatuur. Hoe leuk is het om iets te dragen wat bijna niemand of zelfs helemaal niemand heeft?

House of Artisans Amsterdam

Sinds december 2018 werk ik samen met 10 Nederlandse ontwerpers onder de naam House of Artisans Amsterdam. Een concept store waar 7 Nederlandse merken samen komen. 

Wil je graag een persoonlijk advies en zien welke shawl het beste past bij jouw huid, uitstraling en outfits? Kom graag langs bij House of Artisans. 

We zijn gevestigd aan de Roelof Hartstraat 5, 1071 VE  Amsterdam. 

https://houseofartisans.amsterdam/

Halsduk exclusieve samenwerkingen

Heb je een high-end modeboetiek? Wil je graag in de stijl van jouw boetiek en een touch van Halsduk by Esmee, exclusieve handgeweven shawls? Neem graag contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak. 

Halsduk Samenwerkingen 

DutchSpirit - Sonsbeeksingel 147 - 6822 BL - Arnhem

Cappello - Houtstraat 28, - 6511 JN - Nijmegen

AtelierOG - www.aterlierOG.nl - Haarlem

* Bestel je liever online? ga naar collectie en kies jouw favoriete Halsduk.

Halsduk by Esmee is “more than a scarf”

Warme groet,

Esmee