{{ids.length}}
Shopping Bag {{ids.length}}
Over Halsduk

Over Halsduk

Halsduk by Esmee is een Nederlands label van EMH Styling. 

Het is begonnen met mijn liefde voor shawls. Een shawl is niet alleen praktisch, het geeft je outfit een boost, haalt het beste van je gezicht naar boven en als je wilt kan je met een shawl een statement maken. Ik ben voornamelijk geinspireerd door Scandinavië. De natuur en de Folklore kleding. Mijn liefde voor Scandinavië loopt als een rode draad door mijn collectie. Dat zie je terug in de ontwerpen, kleuren en puurheid van mijn shawls.

Ik heb het Nederlands ambacht omarmd. Om te creëren wat ik in gedachten heb, werk ik samen met diverse top ateliers in Nederland. De collectie van Halsduk by Esmee bestaat uit, Hand woven, Hand knitted, Knitted en Silk. Nederlands ambacht met een Scandinavian touch!

Voor het waarborgen van de kwaliteit en de exclusiviteit, worden de shawls in kleine oplages, Limited collecties of van ieder 1 gemaakt.

Je kiest niet voor zomaar een Halsduk, je kiest voor een signatuur. Hoe leuk is het om iets te dragen wat bijna niemand of zelfs helemaal niemand heeft?

Halsduk by Esmee "more than a scarf" 

House of Artisans Amsterdam

Sinds december 2018 werk ik samen met Nederlandse ontwerpers onder de naam House of Artisans Amsterdam. Een concept store waar 7 Nederlandse merken samen komen. Ieder merk is ontstaan uit passie / frustratie. Wij bieden custom / tailored made damesmode, pumps, sportkleding en accessoires. Met House of Artisans staan we voor ambacht, duurzaam, kwaliteit en exclusiviteit. 

Wil je graag een persoonlijk advies, kom graag langs bij House of Artisans.  (Roelof Hartstraat 5, 1071 VE  Amsterdam)

https://houseofartisans.amsterdam/

Heb jij een high-end modeboetiek?

Naast mijn bestaande collectie ontwerp ik ook voor high-end mannen/vrouwen boetieks exclusieve handgeweven shawls. In stijl van de boetiek en met een touch van Halsduk by Esmee, is iedere shawl uniek. 

Wil je graag meer informatie, neem graag vrijblijvend contact met mij op. 

Halsduk samenwerkingen 

DutchSpirit - Sonsbeeksingel 147 - 6822 BL - Arnhem - www.dutchspirit.com

Cappello - Houtstraat 28, - 6511 JN - Nijmegen - www.capello.nl

AtelierOG - www.aterlierOG.nl - Haarlem - www.atlierog.nl

Clothing Compass - www.clothingcompass.nl 

*Halsduk by Esmee is ook online te bestellen via deze website!

Warme groet,

Esmee